Ο Σέρβος επιθετικός βούτηξε μπροστά στον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε την άσπρη βούλα και έκανε δώρο στον ΠΑΟΚ το 1-0
Η… εξυγίανση συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματά της είναι ορατά από την πρώτη αγωνιστική! Ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι – δώρο στον ΠΑΟΚ σε βουτιά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπροστά στον Νίκο Παπαδόπουλο και ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ απέναντι στον Αστέρα. Σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα του Λουτσέσκου έδειχνε ότι δυσκολεύεται πάρα πολύ να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.