Τραγανές μπουκιές τσένταρ με μπέικον
Νόστιμο και χορταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.
Υλικά
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τσένταρ
2-3 φέτες μαγειρεμένο μπέικον
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Στρώστε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα.
Απλώστε 1 κουταλιά τυρί τσένταρ στη λαδόκολλα. Μην τοποθετήσετε πολύ κοντά τη μία κουταλιά με την άλλη γιατί το τυρί θα λιώσει και θα κολλήσουν μεταξύ τους.
Κόψτε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και πασπαλίστε περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού πάνω από κάθε μερίδα τυριού.
Ψήστε για 5-8 λεπτά, έχοντας πάντα το νου σας να μην καούν.
Βγάλτε το ταψί από τον φούρνο, σηκώστε τη λαδόκολλα και αφήστε τις μερίδες να κρυώσουν.
Απλώστε τις τραγανές μπουκιές σε ένα πιάτο, στο οποίο έχετε απλώσει χαρτί κουζίνας ώστε να απορροφήσει το περιττό λάδι.
Καλή όρεξη!
- Ισημερινός: 7 νεκροί σε επίθεση ενόπλων – 2 ανήλικοι ανάμεσα στα θύματα
- Καισαριανή: Μεγάλη συναυλία του Χρήστου Λεοντή στην εναρκτήρια εκδήλωση του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγηγή»
- Μεξικό: Τουλάχιστον 14 νεκροί και 31 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Βόρεια Κορέα: Επικρίνει τις ΗΠΑ για την προμήθεια πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία
- Μέση Ανατολή: Στο Ισραήλ και την Ιορδανία θα μεταβεί ο Μπλίνκεν την Τετάρτη
- Γάζα: Κανένα «μείζον πρόβλημα» στο αιγυπτιακό σχέδιο εκεχειρίας, δηλώνει αξιωματούχος της Χαμάς