Φτιάξτε μόνη σας σάλτσα πέστο
Τα βήματα της συνταγής είναι απλά και το αποτέλεσμα πεντανόστιμο!
Υλικά για 1 φλιτζάνι
2 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
1/3 φλ. κουκουνάρια
1/2 φλ. παρμεζάνα
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι
1/2 φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στον επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα.
Σερβίρετε το πέστο αμέσως ή φυλάξτε το στο ψυγείο.
- Πέτρος Γαϊτάνος για Στέφανο Κασσελάκη: «Πολύς θόρυβος για το τίποτα»
- Live: Οι συνομιλίες στην Αίγυπτο θα καθορίσουν την κατεύθυνση του πολέμου
- Μεγάλο Σάββατο: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ
- Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)
- Αινιγματικός ο Γιάννης σχετικά με την επιστροφή του: «Θα μου πάρει μέρες, εβδομάδες, μήνες»
- Τραμπ 2.0: Τι περιμένει τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους αν επανεκλεγεί