Φτιάξτε μόνη σας σάλτσα πέστο
Τα βήματα της συνταγής είναι απλά και το αποτέλεσμα πεντανόστιμο!
Υλικά για 1 φλιτζάνι
2 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
1/3 φλ. κουκουνάρια
1/2 φλ. παρμεζάνα
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι
1/2 φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στον επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα.
Σερβίρετε το πέστο αμέσως ή φυλάξτε το στο ψυγείο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις