Βούτσης : Η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία, αλλά συνεχίζεται
«Υπάρχει μια εμμονή σε μια ατζέντα που δεν συμπεριλαμβάνει το μεγάλο κάδρο όπως την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, ποινικές διαδικασίες σε εξέλιξη, αλλά κι αλλά θέματα που είναι στην πραγματική ατζέντα της πραγματικής ζωής»
Σε μια σχετικά αμφίσημη δήλωση αναφορικά με όσα έχουν συμβεί στην τραγωδία στην ανατολική Αττική προέβη ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά ο Νίκος Βούτσης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως πρέπει «να αντιληφθούμε ότι η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία βέβαια, αλλά συνεχίζεται, και όλοι θα κριθούμε από το πρόγραμμα που θα διαμορφώσουμε για την Ελλάδα μετά την κρίση».
Παράλληλα, ο κ. Βούτσης εστίασε στη μεταμνημονιακή εποχή και τα έως σήμερα επιτεύγματα της χώρας που οδηγούν στην μεταμνημονιακή εποχή.
«Υπάρχει μια εμμονή σε μια ατζέντα που δεν συμπεριλαμβάνει το μεγάλο κάδρο, όπως την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, ποινικές διαδικασίες σε εξέλιξη, αλλά κι αλλά θέματα που είναι στην πραγματική ατζέντα της πραγματικής ζωής, όπως η μείωση της ανεργίας» σημείωσε.
«Το γεγονός ότι βγαίνουμε με ασφάλεια από αυτήν τη μνημονιακή μέγγενη, μέσα σε αυτό το άκρως δυσμενές οικονομικό περιβάλλον ένθεν κι ένθεν της χώρας, είναι ένα θετικό μήνυμα που σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα αυξημένο ρεύμα του τουρισμού, αποτελεί το βασικό και μεγάλο κάδρο των πολιτικών εξελίξεων» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά τα αυθαίρετα, ο κ. Βούτσης προειδοποίησε ότι «αν δεν υπάρχουν τολμηρές παρεμβάσεις όπως έχουν παρουσιαστεί (από την κυβέρνηση) τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, από την εποχή Τρίτση είμαστε στην τέταρτη γενιά αυθαιρέτων».
Όσον αφορά την αναδιάρθρωση της Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τη σύσταση Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών εκτίμησε ότι θα χρειαστεί 1 με 1,5 μήνας, δηλαδή περίπου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.
- Ραγδαίες εξελίξεις στο φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθησαν ο ανιψιός του ιδιοκτήτη και ο επιχειρηματίας φίλος του
- Ρατσισμός, fake news και χορός YMCA: Στην τελευταία του ομιλία ο Τραμπ επιστρέφει στις προεκλογικές του τακτικές
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442