Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα με την Σέλτικ, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των κιτρινόμαυρων
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στην Γλασκόβη και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στην Σέλτικ. Η Ένωση κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα της σκωτσέζικης ομάδας και τώρα θα υποδεχθεί την Σέλτικ στο ΟΑΚΑ, με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.
Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για το μεγάλο παιχνίδι.
«Θέλω να πάμε όπως το 1994. Σας πιστεύω πολύ, έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας. Σας το λέω για να το ξέρετε. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος μόνο αν κερδίσετε. Μπείτε στο γήπεδο και δώστε τα όλα. Μπορούμε να νικήσουμε και σας ξαναλέω έχω πίστη στην ομάδα. Θα είμαι ευχαριστημένος μόνο με νίκη», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες της Ένωσης.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'