Σπυράκη: Ένας θλιβερός πρωθυπουργός που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη
«Ο κ. Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία, και απ’ αυτή δεν θα ξεφύγει» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την ευρεία σύσκεψη για την επόμενη ημέρα.
Για θλιβερό πρωθυπουργό που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την τραγωδία, μιλά η Μαρία Σπυράκη, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την ευρεία σύσκεψη για την επόμενη ημέρα.
«Εξήγγειλε σήμερα κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και τρία χρόνια. Ποιος, εκτός από τους υπουργούς του, τον εμπόδισε να εφαρμόσει τον νόμο;» αναρωτιέται η κυρία Σπυράκη για να επαναλάβει ότι «ο κ. Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία, και απ’ αυτή δεν θα ξεφύγει».
Η δήλωση της Μαρίας Σπυράκη
«Ένας θλιβερός πρωθυπουργός, που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό, και την τραγική διαχείριση της κρίσης στο Μάτι, εξήγγειλε σήμερα κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και τρία χρόνια.»
» Ποιος, εκτός από τους υπουργούς του, τον εμπόδισε να εφαρμόσει τον νόμο; Ποιος εκτός από τους υπουργούς του και την Περιφερειάρχη Αττικής, τον εμπόδισαν να προχωρήσει σε έργα που θα προστάτευαν τους πολίτες από φυσικές καταστροφές;»
«Ο κ. Τσίπρας θέλει ν’ αναλάβει, πάνω στις στάχτες, την ευθύνη για το μέλλον μας, αλλά οι Έλληνες του έχουν γυρίσει την πλάτη. Ο κ. Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία, και απ’ αυτή δεν θα ξεφύγει» καταλήγει η κυρία Σπυράκη.
- ΗΠΑ: Σε «μαύρη λίστα» τουρκική εταιρεία – Κατηγορίες για έμμεση στήριξη στο πυραυλικό πρόγραμμα του Ιράν
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της

