Λαζαρίδης : Ο Τσίπρας εκτός από ανίκανος και επικίνδυνος αποδεικνύεται και μοιραίος
«Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση πνίγηκε στις λάσπες της Μάνδρας, κάηκε στο Μάτι, χάθηκε στις Πρέσπες. Δεν αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του
«Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση πνίγηκε στις λάσπες της Μάνδρας, κάηκε στο Μάτι, χάθηκε στις Πρέσπες. Δεν αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες μια τέτοια κυβέρνηση», υπογράμμισε ο Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του.
Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε πως είναι φανερό ότι το βράδυ της Δευτέρας «είχαμε μια επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία, η οποία συνεχίστηκε και πριν λίγες ημέρες με την επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μάτι, όπου σας θυμίζω ζήτησε και τα ρέστα από τους πολίτες που καταστράφηκαν».
Ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στον Ρ/Σ «ΣΚΑΙ», σημείωσε πως κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται οι τεράστιες ευθύνες που έχει αυτή η κυβέρνηση για τη διαχείριση της συγκεκριμένης καταστροφής.
Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, επισήμανε: «Εκτός από ανίκανος, αναποτελεσματικός και επικίνδυνος, αποδεικνύεται και μοιραίος όπως είναι και η κυβέρνηση του».
«Ακούσαμε» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «τον πρωθυπουργό να μιλάει για αποσταθεροποίηση. Ποιος αποσταθεροποιεί τον πρωθυπουργό; Ο πρωθυπουργός είναι αποσταθεροποιημένος μήνες τώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα



