
Την Τρίτη η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα 5.000 ευρώ στους πυρόπληκτους
Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι αυτοψίες των κτηρίων
Την Τρίτη ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα έως και 5.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.
Η είδηση ήρθε μετά από μια 3,5 ωρών ευρεία σύσκεψη του υπουργού που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου.
«Σήμερα μπορούμε να έχουμε μία ασφαλή εκτίμηση για τις καταστροφές στα κτίρια. Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες. Έχουν μείνει μόνο κάποιες αυτοψίες σε μεμονωμένες κατοικίες, που διενεργούνται μετά από αίτηση» ανέφερε ο κ. Σπίρτζης.
«Επομένως, από την Τρίτη ξεκινάμε κανονικά σε 4 σημεία της Αττικής (στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, στον Δήμο Μαραθώνα, στον Δήμο Μεγαρέων και στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών) να δεχόμαστε τις αιτήσεις για τη χορήγηση του βοηθήματος των 5.000 ευρώ» συμπλήρωσε.
- Τρεις μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού σε μισό λεπτό! (vid)
- Αμυντική κυριαρχία: Η Ευρώπη αγωνίζεται να κατασκευάσει τα οικονομικά όπλα του μέλλοντος
- Acropolis Swim Open: Ο Απόστολος Σίσκος κατέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ 11 ετών στα 200μ πεταλούδα (vids)
- Brain drain: Η «αιμορραγία» των πτυχίων συνεχίζεται – Ιστορικό υψηλό το 2025
- AI podcast για τον Τζέφρι Έπσταϊν: Γιατί η αυτοματοποίηση δεν είναι δημοσιογραφία
- Τι γίνεται όταν το χιούμορ είναι πιο δυνατό απ’ τον πολιτικό λόγο



