Απέναντι στον Ατρόμητο ο Λούκας Μπογέ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ, παίζοντας για περίπου 20 λεπτά στο φιλικό του Περιστερίου.
Σε αυτό το διάστημα ο Αργεντινός άσος πρόλαβε να δείξει πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, που παράλληλα ωστόσο «μοχθεί» στο γήπεδο και είναι ικανός να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τι Τζέι Σορτς πέρσι, όμως λαμβάνει ιδιαίτερη διαχείριση από τον Εργκίν Αταμάν – Τι συμβαίνει με τον τέταρτο γκαρντ στο τριφύλλι την τελευταία τριετία
Η Ροσάριο Σεντράλ νίκησε 2-1 τη Ρασίνγκ για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής και ο Άνχελ Ντι Μαρία θυμήθηκε τις μέρες δόξας του στην Ευρώπη πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ.