Κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας τη σεζόν που πέρασε αναδείχθηκε ο Πάμπλο Λάσο.
Ο Ισπανός κατάφερε να κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για δέκατη φορά στην ιστορία του συλλόγου, κάνοντας το ιστορικό «decima».
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο έμπειρος τεχνικός κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο, με την πρώτη να είναι το 2015 όταν και η «βασίλισσα» έραψε το 9ο αστέρι στην ιστορία της με τον Λάσο στον πάγκο.
The Alexander Gomelskiy Turkish Airlines EuroLeague Coach of the Year for the 2017-18 season goes to… 🥁@pablolaso, @RMBaloncesto
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.