Υλικά

2 κονσέρβες ζαχαρούχο γάλα
6 μπανάνες κομμένες στη μέση κατά μήκος
1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
225 γρ φρέσκο βούτυρο
500 γρ φυτική κρέμα ζαχαροπλαστικής

Εκτέλεση

Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα τις κονσέρβες κλειστές και σκεπάστε τις με κρύο νερό. Μετρήστε 3 ώρες από τη στιγμή που θα πάρει βράση το νερό και αφήστε τις να βράσουν σκεπάζοντας συνέχεια με νερό. Μόλις περάσουν οι 3 ώρες βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Σε ένα μπλέντερ λιώστε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και λιώστε σε ένα τηγάνι το βούτυρο.

Φτιάξτε ένα μίγμα με το βούτυρο και τη σκόνη των μπισκότων και απλώστε το σε ένα ταψί ομοιόμορφα.

Στρώστε τις μπανάνες στο ταψί, αδειάστε τις κονσέρβες με το ζαχαρούχο γάλα στο ταψί.

Χτυπήστε τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γαρνίρετε κάθε κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr