Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δ.Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι

Δ.Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δεν εννοεί ότι λέει» σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Νέα επίθεση κατά των ΑΝΕΛ αλλά και εναντίον του υπουργού Άμυνας και προέδρου του κόμματος εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι».

«Οι ΑΝΕΛ έπρεπε εξ αρχής να φύγουν (από την κυβέρνηση) για να σώσουν τη Μακεδονία και να αναλάβει την ευθύνη ο Τσίπρας… Τώρα είναι αργά. Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα… Το ‘δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος για τις απειλές του Πάνου Καμμένου ότι θα ρίξει την κυβέρνηση.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής διερωτήθηκε αν ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση μετά το τηλεφώνημα του αμερικανού αντιπρόεδρου Πενς. «Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του Πενς: «Συγγνώμη, εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση;»» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δεν εννοεί ότι λέει. «Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο» επισήμανε.

Το κόμμα έχει διαλυθεί

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ακόμη πως «το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό» . Συνέχισε λέγοντας ότι «οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ… Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Πρόκειται για το σύνδρομο της πολιτικής Στοκχόλμης» σημείωσε.

Σχετικά με τις αναφορές Μαυραγάνη ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά για τη συμφωνία είναι ανίσχυρες τόνισε πως αν είχε πει αυτός τη συγκεκριμένη φράση, θα είχε φύγει την επόμενη ημέρα.

Τελος, για ον  Ζόραν Ζάεφ είπε ότι θα λάβει 30 δισεκ. ευρώ, τρία ΑΕΠ, σα να έπαιρνε αναλογικά η Ελλάδα 1 τρισεκ. ευρώ σε έργα και επενδύσεις. «Έχουν κάθε κίνητρο να κρατήσουν τη χώρα τους ενωμένη, να πάρουν τα χρήματα και να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ» εκτίμησε.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024