Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς μπορεί το ελαιόλαδο να βοηθήσει τα ξηρά σας μαλλιά

Πώς μπορεί το ελαιόλαδο να βοηθήσει τα ξηρά σας μαλλιά

Το θαυματουργό συστατικό που έχετε ήδη στην κουζίνα σας, μπορεί να δώσει λύση στην ξηρότητα.

Είναι σχεδόν αδύνατο να έχετε ωραία μαλλιά όταν αυτά είναι ξηρά. Δεν είναι μόνο το ότι τα ξηρά μαλλιά είναι επιρρεπή στο σπάσιμο και ότι δείχνουν άτονα λίγο μετά από μια περιποίηση. Τα φριζαρισμένα μαλλιά γίνονται μια σταθερή κατάσταση όταν έχετε ξηρότητα για αρκετό καιρό. Όλα αυτά, μέχρι να ανακαλύψετε τα θαύματα του ελαιόλαδου.

Το ελαιόλαδο είναι ένα βασικό συστατικό στην περιποίηση των μαλλιών, ειδικά των ξηρών. Ορίστε τι μπορεί να κάνει το ελαιόλαδο για τα ξηρά σας μαλλιά:

-Το ελαιόλαδο είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό μαλλιών. Ως συστατικό περιποίησης μαλλιών, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, καθιστώντας τα πιο διαχειρίσιμα.

-Είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών που βοηθά στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας.

-Οι ενυδατικές ιδιότητές του βοηθούν την επιδερμίδας σας σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα, το οποίο βοηθά στον έλεγχο του φριζαρίσματος.

-Το λάδι ενισχύει τα μαλλιά σας και βελτιώνει την ελαστικότητά τους. Αυτό βοηθά στην πρόληψη ζητημάτων, όπως το σπάσιμο της τρίχας και οι αδύναμες άκρες.

-Λειτουργεί επίσης ως αναστολέας της DHT (διυδροτεστοστερόνης) με αποτέλεσμα τον περιορισμό της τριχόπτωσης και την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024