
Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στην Τζέσυ Παπουτσή
Στο Γ' Νεκροταφείο Νίκαιας
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Τζέσυ Παπουτσή. Στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών συγκεντρώθηκαν από νωρίς δεκάδες φίλοι και θαυμαστές για να πουν το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη ηθοποιό.
Συγκλονισμένος ο γιος της Γιώργος Καληώρας, ο σύζυγος της Γιάννης Μανιός και ο πρώην άνδρας Θάνος Καληώρας, αλλά και η στενή της φίλη Βάσια Τριφύλλη.
Στην κηδεία της Τζέσυ Παπουτσή βρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Μιμή Ντενίση, η Άννα Φόνσου, η Σοφία Βογιατζάκη η Άννα Κουρή, η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Κανελοπούλου, ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νίκη Σερέτη, o Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Νόρα Κατσέλη, η Άντζελα Δημητρίου, η Βίλμα Τσακίρη και η Βάσια Παναγοπούλου.
Η οικογένεια είχε από χθες απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Η’)
- Ο σκύλος και η γάτα αναγνωρίζουν τη μαμά τους μετά από χρόνια;
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»




