Σέρχιο Ράμος: Στο Κατάρ ακόμη και με λευκή γενειάδα
Δεν σταματάει από την Εθνική...
Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, ξεκαθάρισε ότι ο πόνος για τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα τον παρακινήσει να παραμείνει ενεργό μέλος των «φούριας ρόχας» ως το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Κατάρ το 2022, όταν θα είναι πια 36 ετών.
«Δεν είμαι υπέρ των πολλών αλλαγών», δήλωσε ο Ράμος.
«Αυτό δεν είναι το τέλος ενός κύκλου, οι Πικέ και Ινιέστα είναι παίκτες που υπήρξαν πολύ σημαντικοί, αλλά στο συγκρότημα έφτασαν και άλλοι δυνατοί παίκτες: αυτή η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα.
Αφήνω αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο με έναν τρομερό πόνο. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ακόμη και με λευκή γενειάδα».
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού
- Μπαρτζώκας: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό το ματς με τα επόμενα»
- Βραζιλία: Ξανά viral για τους λάθος λόγους ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο (vid)
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Γαλλία
- Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 74-82: «Διπλό» κορυφής για τους «ερυθρόλευκους»
- Παγκόσμια αποθέωση για τον Καραλή: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου για την καριέρα του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442