Παναγιωτόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Πανικοβλήθηκαν που καταρρέουν και απειλούν
Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την εισαγγελία του Αρείου Πάγου
«Στον πανικό τους που καταρρέουν, οι ένοικοι του Μαξίμου έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για δήθεν ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη» ανάφερε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος προσέθεσε: «Με την ιδιότητά του Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκα σήμερα την εισαγγελία του Αρείου Πάγου θέλοντας να στείλω παντού ένα μήνυμα: Είναι αδιανόητο να μένουν στο απυρόβλητο όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Δικαιοσύνη σε παρακρατικές μεθοδεύσεις. Στις μέρες μας οι πάντες κρίνονται».
- Όλα με μέτρο: Πως να απολαμβάνεις το φαγητό χωρίς να το παρακάνεις
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές την Παρασκευή
- Μυστικά, γκρίζες ζώνες και παράδοξα του μειωμένου 30% ΦΠΑ
- Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Απορρίφθηκε το αίτημα για νέα δίκη, παραμένει ανοιχτή η κατηγορία βιασμού
- Σηκώνεσαι κι ακόμα είναι σκοτάδι; Πως θα κάνεις το πρωινό ξύπνημα πιο εύκολο
- Θεαματικά λάθη ιατρικής συμβουλής από πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης



