
Διαμαρτυρία για το Μακεδονικό έξω από χώρο ομιλίας Τσίπρα
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών
Νέα διαμαρτυρία για τη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ σημειώθηκε στο Λονδίνο την Τετάρτη.
Πολίτες συγκεντρώθηκαν λίγο πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού στο London Business School και φώναξαν συνθήματα κατά της συμφωνίας.
«Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και «Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία» ήταν τα κεντρικά συνθήματα της διαμαρτυρίας.
Οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν και το «Μακεδονία Ξακουστή».
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η κινητοποίηση διοργανώθηκε μέσω facebook και ένας εκ των διαδηλωτών κρατούσε ένα τυπωμένο χαρτί μεγέθους Α4, το οποίο έγραφε: «Το Δέλτα Πολιτική Επανάσταση», η οποία είναι -σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο site τους- «μια πρωτοβουλία πολιτών που στόχο έχει την αλλαγή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».
- Τα δυσάρεστα συναισθήματα και το σκληρό μάθημα
- Η φάση της χρονιάς στην Αγγλία και η σωστή παρέμβαση του VAR
- «Οι παρακρατικοί μηχανισμοί δεν είναι πατριωτικό καθήκον» – Τι λέει η Μιλένα Αποστολάκη για τους κοινούς στόχους ΕΥΠ και Predator
- Πέθανε ο «Στίβεν Κινγκ της Ιαπωνίας» Κότζι Σουζούκι – Το Ring και η κληρονομιά του τρόμου
- Μεντιλίμπαρ: «Κυριαρχήσαμε, αλλά…»
- Ο Τραμπ απέκτησε και χρυσό άγαλμα – Για να μπορούν οι οπαδοί του να προσεύχονται για την ασφάλειά του





