Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλβανός επέστρεψε στην ΑΕΚ για να κλείσει την καριέρα του

Ο Αλβανός επέστρεψε στην ΑΕΚ για να κλείσει την καριέρα του

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στην Ένωση

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επισήμως ο Αλέξης Αλβανός. Ο 38χρονος διεθνής ίντερ, αμέσως μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην Ένωση, δήλωσε ότι θέλει να κλείσει του χρόνου την καριέρα του στην ΑΕΚ και στη συνέχεια να ασχοληθεί με τις ακαδημίες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση του διεθνούς ίντερ Αλέξη Αλβανού στην ομάδα Χάντμπολ του συλλόγου μας, ετών 38».

Οι δηλώσεις του Αλβανού στο «e-handball.gr»:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που επιστρέψω στην ΑΕΚ. Σεβάστηκα όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, έδειξα χαρακτήρα και επαγγελματισμό. Όμως περισσότερο απ’ όλες αγάπησα την ΑΕΚ και πάντα υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα μας.

Γυρίζω στην ΑΕΚ και θα κλείσω εδώ την καριέρα μου, αλλά δεν επιστρέφω μόνο για αυτό, θέλω να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις.

Πιθανότατα του χρόνου σταματάω την ενεργό δράση. Παράλληλα από φέτος θα ασχοληθώ ως προπονητής με το παιδικό τμήμα της ομάδας. Με τον κ. Παπασταμάτη μιλήσαμε για μακροχρόνια συνεργασία».

Ο 38χρονος αριστερός ίντερ έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ, αφού έχοντας 5 νταμπλ με 4 διαφορετικές ομάδες και ο πρώτος που το καταφέρνει και με την φανέλα των τριών μεγάλων club (Πανελλήνιος 2000,2002), ΑΕΚ (2013), ΠΑΟΚ (2015), Ολυμπιακός (2018).

Αναδείχτηκε MVP όλου του πρωταθλήματος το 2013, οδηγώντας την ΑΕΚ στο πρώτο νταμπλ του συλλόγου μετά από 35 χρόνια και αυτό που είχε κατακτήσει το τμήμα ποδοσφαίρου.

Ήταν MVP επίσης το 2015 και το 2017, στα πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και ΜVP του Κυπέλλου το 2015.

Έχει κατακτήσει συνολικά 15 τρόπαια στην καριέρα του με Πανελλήνιο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Ολυμπιακό και την Γερμανική Γκούμπερσμπαχ (EHF Cup) και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με τους πολυνίκεις αθλητές, πίσω από τον Κώστα Τσιλιμπάρη που έχει πλέον 24.

Ο Αλβανός πρόλαβε και κατέκτησε με την ΑΕΚ και ένα κύπελλο το 2014 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024