«Μέλι έσταζε» το στόμα του τεχνικού της Βασιλείας, Ραφαέλ Βίκι για τον προσεχή αντίπαλο του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ΠΑΟΚ.
O Ελβετός είπε τα καλύτερα για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρόκειται για μια «στρωμένη» ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκι:
«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν θα υπήρχε ένα απλός αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στο δρόμο μας. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα πάνω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του αντιπάλου μας. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες από διαφορετικές χώρες που κουβαλούν μαζί τους πολύ εμπειρία.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ έμπειρη με παίκτες που δεν είναι στο ξεκίνημα τους αλλά ήδη φτασμένοι ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει περάσει από κάθε είδους καταστάσεις και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιου είδους αγώνες. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, που θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2) και ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.