Σφολιατάκια με πάστα ελιάς
Το πιο γρήγορο και νόστιμο σνακ
Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο
Αυγό 1 μόνο τον κρόκο
Πάστα ελιάς 1 μικρό βαζάκι
Οδηγίες
Αφήστε τη σφολιάτα να ξεπαγώσει και ανοίξτε την με τον πλάστη για να γίνει πιο λεπτή. Στη συνέχεια αλείψτε με πάστα ελιάς, σε μια λεπτή στρώση. Κόψτε τη σφολιάτα στη μέση και τυλίξτε σε ρολό. Αλείψτε τα ρολά με κρόκο αυγού και κόψτε ροδέλες. Τοποθετήστε τις ροδέλες σε ταψί, πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
- Καλιφόρνια: Σίριαλ κίλερ σκότωνε άστεγες γυναίκες
- «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»: Ποιος είναι ο νέος μπαμπάς του Μουφάσα;
- Αυγενάκης: Επτά μέτρα για το μέλλον της ευρωπαϊκής γεωργίας
- Νάγκετς και Θάντερ προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης
- Παρέμβαση Αρείου Πάγου μετά την απόφαση για το Μάτι
- Φάμελλος: Κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύφτηκε πίσω από ασυλία – Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το Μάτι