Ψητό φιλέτο σολομού σε 15 λεπτά
Ο σολομός αποτελεί θρεπτική επιλογή, ιδανική για δίαιτα.
Ακολουθεί ένας πολύ απλός, αλλά εύγευστος τρόπος για να προετοιμάσετε το σολομό χρησιμοποιώντας λίγα συστατικά από το ντουλάπι σας.
Υλικά
1 κουταλιά σούπας σκόνη σκόρδου
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
170γρ σολομό
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
4 φέτες λεμόνι
Εκτέλεση
1. Ανακατέψτε μαζί τη σκόνη σκόρδου, το βασιλικό και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ. Κόψτε σε ίσες ποσότητες τα φιλέτα σολομού.
2. Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά. Mαγειρέψτε το σολομό στο βούτυρο μέχρι να ροδίσει, περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά. Σερβίρετε κάθε κομμάτι σολομού με μια φέτα λεμονιού.
Καλή όρεξη!
- Σέρρες: Το πασχαλινό έθιμο των αυγομαχιών αναβιώνει κάθε Δευτέρα του Πάσχα στην Καστανούσσα
- Ερευνούν τον γιο του Nicolas Cage για επίθεση στη μητέρα του
- Φον ντερ Λάιεν: «Απαιτούμε δίκαιο ανταγωνισμό της Ευρώπης με την Κίνα»
- Η άνοδος του Ολυμπιακού στο Νο 47 της UEFA και τι θα γίνει αν σηκώσει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Η επιμονή του Νετανιάχου να επιτεθεί στη Ράφα έκανε τη Χαμάς να σκληρύνει τη στάση της στις διαπραγματεύσεις
- Απολύτως εφικτό να εκλέξει η Νέα Αριστερά ευρωβουλευτές, τονίζει η Αχτσιόγλου