ΔΗΣΥ: Να κατατεθεί, εντός της ημέρας, το κείμενο της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ
«Υποσχεθήκατε δια του πρωθυπουργού στα κόμματα ότι θα τους δώσετε το κείμενο της συμφωνίας. Όχι την απόδοσή του» τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος
Να καταθέσει το κείμενο συμφωνίας με την πΓΔΜ εντός της ημέρας, κάλεσε την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος.
«Ακόμη δεν έχει γίνει η διανομή του κειμένου της συμφωνίας αν και έχουμε ήδη δύο ημέρες πολιτικό διάλογο, εντός και εκτός της χώρας και ουδείς έχει υπόψη του ποια είναι αυτή η συμφωνία», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι αυτό δεν μπορεί να κρατήσει άλλο, επισημαίνοντας ότι η ΔΗΣΥ έχει κρατήσει πολύ υπεύθυνη στάση έως τώρα διότι θέλει να διαβάσει το γραπτό κείμενο και τα παραρτήματά του αν υπάρχουν.
Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «μέχρι και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ο κ. Παπαδημούλης θριαμβολογούσε. Θριαμβολογούσε για κάτι για το οποίο δεν έχει λάβει γνώση η Βουλή».
«Υποσχεθήκατε δια του πρωθυπουργού στα κόμματα ότι θα τους δώσετε το κείμενο της συμφωνίας. Όχι την απόδοσή του. Αλλά την ίδια τη συμφωνία», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
- Η λίμνη που εξαφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα: το ανεξήγητο φαινόμενο στο Κεμπέκ
- Γιάννης Στάνκογλου: Γιορτάζει τα γενέθλια του on air και αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένος
- Ανησυχία στη Ζάλγκιρις: Ενοχλήσεις για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος
- Υπό πίεση τα ακίνητα στη Βρετανία – Τι συμβαίνει στο Λονδίνο
- «Λευκές» εκπλήξεις στην Αττική δείχνουν τα μετεωρολογικά μοντέλα – Ποιες περιοχές θα δουν χιόνι
- Μητσοτάκης: Με βίντεο AI εκθειάζει τον εαυτό του για τα δέκα χρόνια… επιτυχιών στο τιμόνι της ΝΔ
