Δ. Καμμένος: Το Σκοπιανό καλός λόγος να χωρίσουμε στην κυβέρνηση
Επιμένει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει τη συμφωνία για την ΠΓΔΜ σε περίπτωση που έρθει στη Βουλή
«Οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν τη συμφωνία για το ονοματολικό της ΠΓΔΜ» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος λίγη ώρα πριν τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου των ΑΝΕΛ αλλά και εν αναμονή της νέας τηλεφωνικής επικοινωνίας Τσίπρα – Ζάεφ.
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στο ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα επιβεβαιώσει τη θέση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό. Σημείωσε ακόμη πως το Σκοπιανό είναι ένας καλός λόγος για να χωρίσουμε στην κυβέρνηση.
Αν δώσουμε το όνομα και εμείς δεν έχουμε κερδίσει τίποτα θα είναι μία μεγαλειώδης ήττα για την Ελλάδα, εκτίμησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως οι ΑΝΕΛ έχουν καταστήσει σαφές πως δεν θα υπερψηφίσουν στην Βουλή συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», διευκρινίζοντας όμως πως αυτό δεν σημαίνει ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η προγραμματική συμφωνία αφορά πρωτίστως την έξοδο από το Μνημόνιο και την αντιμετώπιση της διαφθοράς.
- Με δύο χειροβομβίδες απειλούσε να επιτεθεί στη ΓΑΔΑ ο 48χρονος από το Σουδάν – Πώς εξουδετερώθηκε
- Αλέξης Τσίπρας: Όλο και πιο κοντά στο επόμενο βήμα – Το κάλεσμα σε δράση στους προοδευτικούς πολίτες
- Γιατί το Ρολόι της Αποκάλυψης έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του;
- Είναι ζωντανός, μένει στο Ισραήλ, αντικαταστάθηκε από σωσία: Τι συμβαίνει τελικά με τους Έπσταϊν και Μάξγουελ;
- Η Βραζιλία του 1970 κορυφαία ομάδα όλων των εποχών και ποιες συμπληρώνουν την 3άδα – Οι 50 κορυφαίες
- Ο Φωτιάς, ο τελικός Κυπέλλου και ο πονοκέφαλος για τα πλέι οφ της Super League

