Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλες οι εμφανίσεις της Μπιγιονσέ στην καινούργια της τουρ

Όλες οι εμφανίσεις της Μπιγιονσέ στην καινούργια της τουρ

Η Αγία Οικογένεια πήρε τους δρόμους

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η κοινή τουρνέ της τραγουδίστριας Μπιγιονσέ μαζί με τον σύζυγο της Τζέι Ζ στην Αμερική. Οι απανταχού φαν της χιπ χοπ και της ποπ περίμεναν καιρό αυτήν την μέρα και φαίνεται πως το «χρυσό» ζευγάρι των επιτυχιών, τους το ξεπλήρωσε με μία βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορευτικά και … μόδα!

Μετά την πολύκροτη απιστία του Τζέι προς την νέα βασίλισσα της rnb, Μπιγιονσέ, το ζευγάρι φαίνεται πιο αγαπημένο από ποτέ και σίγουρα πιο πλούσιο. Οι περισσότερες συναυλίες είναι ήδη προπωλημένες και ο τελευταίος δίσκος  της τραγουδίστριας έσπασε τα ρεκόρ. Είδατε τι μπορεί να σου κάνει μια απιστία;

Το 2014, το παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησε την κοινή τους επιτυχημένη με επιτυχία «On The Run Tour» (κέρδισε 100 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων), στρέφοντας σε μια αφηρημένη αφηγηματική αφήγηση των κινηματογραφικών τυχοδιωκτών Μπόνι και Κλάιντ, δημιουργώντας ένα σερί επιτυχιών και έναν πλατινένιο δίσκο για την Μπιγιονσέ.

Το ζευγάρι στην έναρξη του σόου βγήκε μαζί και τραγούδησε ένα ντουέτο, η αγία οικογένεια ενώθηκε και ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα καινούργιο ρεκόρ  είσπραξης. Τα ρούχα που προτίμησε η τραγουδίστρια και ιέρεια του στιλ παρέμειναν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την προχτεσινή νύχτα. Συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις εδώ!

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024