Πίτα χωρίς φύλλο με φέτα και μπέικον
Εύκολη και πεντανόστιμη
Spotlight
-
Η Γερμανία, οι «τζαμπατζήδες» στα ΜΜΜ και ένας σκληρός νόμος
-
Νεκρός για δύο ώρες ο ηλικιωμένος που τον πήγε η ανιψιά του στην τράπεζα να υπογράψει δάνειο - «Θείε, ακούς;»
-
Οζντίλ Ναμί: Η λύση του Κυπριακού μπορεί να γίνει καταλύτης για τη σταθερότητα στην περιοχή
-
Πρωτογενή πλεονάσματα 2,1% έως το 2029 για την Ελλάδα «βλέπει» το ΔΝΤ
Υλικά
200 γρ. (περίπου 1 1/2 φλιτζάνι) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300 γρ. (περίπου 2 φλιτζάνια) φέτα κομματιασμένη
150 γρ. (περίπου 1 φλιτζάνι) μπέικον, ψιλοκομμένο
200 ml σόδα αναψυκτικό (κάτι λιγότερο από 1 φλιτζάνι)
2 αυγά
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύετε πολύ καλά να γίνουν ένα μείγμα.
Αδειάζετε το μείγμα σε σκεύος ψησίματος ή στρογγυλό ταψί, του οποίου την επιφάνεια έχετε λαδώσει καλά.
Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40′-45′, μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια. Αφήνετε να κρυώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις