ΑΝΕΛ: Η ηγεσία της ΝΔ είναι αυθεντικοί εκφραστές της χυδαιότητας
«Το ποιος θα είναι παρελθόν, ας αφήσει ο κ. Μητσοτάκης και η εκπρόσωπός του να το κρίνει ο ελληνικός λαός όταν σημάνει η ώρα» σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου, Μανταλένα Παπαδοπούλου
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή σχόλιο της Μαρίας Σπυράκη για την κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο εξαπολύει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Όπως αναφέρει, «είναι πια βέβαιο ότι στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει ούτε ένας καθρέφτης. Γιατί αλλιώς θα έβλεπαν ότι η σημερινή ηγετική της ομάδα είναι οι αυθεντικοί εκφραστές της χυδαιότητας, της απόλυτης εξαχρείωσης και της απύθμενης υποκρισίας. Κρίμα».
«Το ποιος θα είναι παρελθόν, ας αφήσει ο κ. Μητσοτάκης και η εκπρόσωπός του να το κρίνει ο ελληνικός λαός όταν σημάνει η ώρα» σημειώνει ως «υστερόγραφο» η κ. Παπαδοπούλου.
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
