Η Χάρις Αλεξίου παρέα με μια dream team καλλιτεχνών
Μια φωτογραφία με συγκεντρωμένους οκτώ καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητούς στο ελληνικό κοινό δημοσιοποίησε η Χάρις Αλεξίου στο Instagram
Αν μια φωτογραφία με έναν, δύο ή τρεις καλλιτέχνες στο ίδιο σημείο είναι είδηση, τότε η Χάρις Αλεξίου «έβγαλε» αποκλειστικότητα!
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνονται συνολικά οκτώ καλλιτέχνες, από τους πιο γνωστούς στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, δίπλα στην Χάρις Αλεξίου βλέπει κανείς τον Μανώλη Λιδάκη, τη Νατάσα Μποφίλιου, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νίκο Βέρτη, τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Η λεζάντα της φωτογραφίας από την κ. Αλεξίου ήταν: «Όλοι μαζί ενωμένοι» και όπως αναφέρουν πληροφορίες σχετίζεται με τον σύλλογο πνευματικών δικαιωμάτων «Ερατώ» του οποίου είναι πρόεδρος η ίδια.
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442