Αδιέξοδο
Η καταφυγή στην πόλωση ως το μοναδικό μέσο επιβίωσης του κ. Τσίπρα
Οφείλω να ομολογήσω ότι καταλαβαίνω τον Πρωθυπουργό. Καταφεύγει σε μια παλιομοδίτικη πόλωση με μπαγιάτικα επιχειρήματα όχι επειδή πιστεύει ότι θα τον σώσουν ο μπαμπούλας της Ακροδεξιάς, ο Λαμπράκης, τα ξερονήσια ή ο Γκοτζαμάνης.
Απλώς ξέρει πως με όσα ακατάληπτα οικονομικά έλεγε ο Τσακαλώτος στη Βουλή δεν μπορεί να φτάσει ούτε ώς το Μουντιάλ.
Και καταλαβαίνει πως με αερολογίες του τύπου «η ολιστική στρατηγική ανάπτυξης καθορίζει το όραμά μας για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης» (που λέει το… «ολιστικό πρόγραμμα»!) δεν θα προλάβει να δει ούτε ποιος θα σηκώσει την κούπα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442