Συνάντηση Τσίπρα με τον πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’
Με τον πάπα και πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β', συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου
Με τον πάπα και πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β’, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πατριάρχης Αλεξανδρείας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις δράσεις του Πατριαρχείου στην Αίγυπτο και γενικότερα στην Αφρική και τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με την πολιτική ηγεσία της Αιγύπτου. Επίσης, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη συνδρομή της Ελλάδας στο έργο του Πατριαρχείου.
Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η στήριξη που παρέχει το ελληνικό κράτος στο έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.
Στη συνάντηση μετείχαν ο σεβασμιότατος Γουινέας, Γεώργιος και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γάννης Αμανατίδης.
- Συνταγή: Μπολ ρυζιού με αβοκάντο
- Σοβαρό τροχαίο με δύο 19χρονους στη Θεσσαλονίκη – Διασωληνωμένος ο ένας
- Αίθριος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού θα βρέξει
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 Μαρτίου
- Διατροφή: Η μια κίνηση που «ρίχνει» τις θερμίδες χωρίς να μειώσουμε την ποσότητα
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ

