Χρηστίδης για δηλώσεις Τσίπρα: Όχι άλλο διχασμό στη χώρα
Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής επέκρινε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο με αφορμή την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη
Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη επέκρινε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.
«Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να προσέχει πως μιλάει για μαύρο και σκοτεινό μπλοκ, ειδικά όταν το μαύρο έμεινε την Παρασκευή στη Βουλή και ψήφιζε για τη Novartis μαζί με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ» ανέφερε αιχμηρά.
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα των συμψηφισμών… όχι άλλο διχασμό στη χώρα» σημείωσε ο κ. Χρηστίδης, καταδικάζοντας «τους τραμπουκισμούς από όπου και αν προέρχονται».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνα, τονίζοντας πως «είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει».
Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων, λέγοντας ότι η διαρκής διαπραγμάτευση επιβαρύνει την ελληνική οικονομία και την ελληνική οικογένεια.
«Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάπτυξης και το κυρίαρχό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο μια οιονεί προεκλογική περίοδος στην οποία ο κ. Τσίπρας θα τάζει τα πάντα στους πάντες» παρατήρησε.
- Κρήτη – Τραγωδία με ναυάγιο ανοιχτά του Ηρακλείου: Αυξάνονται οι νεκροί μετανάστες, 27 οι αγνοούμενοι
- Λήμνος: Μετράει ζημιές η Μύρινα από τη σαρωτική κακοκαιρία – Ποτάμια οι δρόμοι, ζημιές σε σπίτια και καταστήματα
- Πολονάρα: «Όταν μου είπαν ότι έχω λευχαιμία, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω – Η γυναίκα μου με κράτησε στη ζωή»
- Αναστάσιος Ράμμος: «Έτσι γλίτωσα από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ»
- Shein – Temu: Τέλος στα φθηνά δέματα από Κίνα – Τι αλλάζει
- Μουρτζούκου: «Έλεγα από την αρχή ότι παιδί μου έφυγε από το χέρι της» ξεσπάει ο πατέρας του Παναγιωτάκη
