Patatas bravas με τσορίθο
Οι patatas bravas σερβίρονται σαν τάπας, ζεστές ή κρύες
Υλικά (για 4 άτομα)
180 γρ. τσορίθο, ψιλοκομμένο
400 γρ. baby πατάτες, κομμένες σε μέτριες ροδέλες
½ κ.γ. κύμινο
1/4 κ.γ. μπούκοβο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ροδίζουμε το τσορίθο, χωρίς ελαιόλαδο, για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τις baby πατάτες και αφήνουμε να σοταριστούν με το τσορίθο για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν.
Ρίχνουμε το κύμινο, το μπούκοβο και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν τα υλικά για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ και αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Οταν οι πατάτες μαλακώσουν αρκετά, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
- Όταν ο Έμερι αποθέωνε τον Μεντιλίμπαρ
- Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το «φάντασμα» της τρομοκρατίας πλανάται πάνω από το Παρίσι
- Η Βαλούρ αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς του European Cup
- LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης
- Άρης: Οι 11 του Μάντζιου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
- ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος, ιστορικό στέλεχος του κόμματος