
Η αποστολή της Ισλανδίας για το Μουντιάλ
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισλανδίας, Χέιμιρ Χάλγκριμσον, ανακοίνωσε την αποστολή των Βίκινγκ για το Μουντιάλ της Ρωσίας
Χωρίς απουσίες θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο οι Ισλανδοί. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Γκίλφι Σίγουρντσον, ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον κράταγε εκτός από τις 10 Μαρτίου και θα δώσει κανονικά το παρών για την ομάδα του στο Μουντιάλ.
Από τα ονόματα της αποστολής ξεχωρίζουν οι Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον και ο αρχηγός Άρον Γκούναρσον, ενώ στην 23άδα βρίσκεται και ο πρώην ερυθρόλευκος, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.
Υπενθυμίζεται πως οι νησιώτες έχουν κληρωθεί στον τέταρτο όμιλο με Αργεντινή, Κροατία και Νιγηρία.
Αναλυτικά η αποστολή των Ισλανδών:
Τερματοφύλακες: Χάνες Θορ Χάλντορσον (Ρέιντζερς), Ρούναρ Αλεξ Ρούναρσον (Νόρτζελαντ), Φρέντερικ Σραμ (Ροκσάιντλ).
Αμυντικοί: Κάρι Αρνασον (Αμπερντίν), Αρι Φρέιρ Σκούλασον (Λόκερεν), Μπίρκιρ Μαρ Σέβαρσον (Βαλουρ), Σβέριρ Ίνγκι Ινγκασον (Ροστόφ), Χόρντουρ Μάγκνουσον (Μπρίστολ Σίτι), Χόλμαρ Ορν Εϊγιολφσον (Λέφσκι Σόφιας), Ράγκναρ Σίγκουρτσον (Ροστόφ).
Μέσοι: Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Μπίρκιρ Μπγιάρνασον (Άστον Βίλα), Αρνορ Ινγκβι Τραούστασον (Μάλμοε), Εμίλ Χάλφρεντσον (Ουντινέζε), Γκίλφι Σίγκουρτσον (Έβερτον), Όλαφουρ Ινγκι Σκούλασον (Καρντεμιρ Καραμπουκσπορ), Ρούκιρ Γκίσλασον (Σαντχάουσεν), Σάμουελ Φρίντγιονσον (Βαρελένγκα), Αρον Γκούναρσον (Κάρντιφ).
Επιθετικοί: Αλφρεντ Φινμπόγκασον (Αουγκσμπουργκ), Μπγιορν Μπέργκμαν Σίγκουρτσον (Ροστόφ), Γιον Ντάντι Μπόντβαρσον (Ρίντινγκ), Αλμπερτ Γκούντμουντσον (Αϊντχόφεν).
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους


