Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου του μεγάλου έλληνα ηθοποιού και περφόρμερ Χάρρυ Κλυν.
Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του, το γεγονός που ουσιαστικά το «τσάκισε» κι από τότε πήρε την κάτω βόλτα η υγεία του.

Ηταν ο θάνατος του γιου που απέκτησε με τη σύζυγό του, Χαρίκλεια Μακρή, του σκηνοθέτη Νικόλα Τριανταφυλλίδη ο οποίος πέθανε μόλις 49 ετών το 2006.
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγησή τους τότε ο Χάρρυ Κλυν και η σύζυγός του είχαν πει για την απώλεια αυτή:
«Ότι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας», έλεγε η Χαρίκλεια και ξεσπάει σε κλάματα.

«Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε… Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά. Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος ηθοποιός για τον θάνατο του γιου του.

Ο Νίκος Τραιανταφυλλίδης πέθανε νικημένος από την επάρατη νόσο.
Εκείνη την εποχή εργαζόταν πυρετωδώς για να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Τελευταία του ταινία ήταν «Οι Αισθηματιές». Εκτός από σκηνοθέτης εργάστηκε ως σεναριογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός και διοργάνωσε μερικές από τις καλύτερες συναυλίες στο Gagarin 205.Γεννήθηκε στο Σικάγο των Η.Π.Α στις 9 Σεπτεμβρίου του 1966. Σπούδασε κοινωνιολογία και επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Διεθνή Σχολή Κινηματογράφου του Λονδίνου.