Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 23 παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας στους οποίους θα στηριχτεί στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Εκτός αποστολής, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, άφησε τους Σεμέδο και Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα .
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άντονι Λόπεζ (Λιόν), Μπέτο (Γκιοζτεπε) και Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ)
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)