Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπίζνες με τη Lockheed Martin

Μπίζνες με τη Lockheed Martin

Η Lockheed είναι αυτή την οποία ζητήσαμε. Σας λέω, λοιπόν, ότι υπήρξε προσφορά και από την Boeing να κάνει την αναβάθμιση

Συνεχίζω και σήμερα (ο επίμονος) με βαριά, όπως πάντα στα όρια της ναυτίας, αποστροφή, την ενασχόλησή μου με το θέμα της αναβάθμισης των πολεμικών αεροσκαφών F-16, αλλά αυτή τη φορά, για να απαλλάξω των ευθυνών τον Καμμένο υπουργό Αμυνας.

Ειδικότερα επιθυμώ να τον απαλλάξω στο σοβαρό ζήτημά του γιατί πήρε τη δουλειά η γνωστή, και μη εξαιρετέα, από το παρελθόν Lockheed Martin, και όχι άλλη, παρεμφερής, εταιρεία.

Ο άνθρωπος, αγαπητοί μου, δεν ευθύνεται. Η αμερικανική κυβέρνηση του κυρίου Τραμπ είναι αυτή που έδωσε τη δουλειά στη Lockheed Martin.

Το είχε πει, σχεδόν μαντεύοντάς το, προφητικά, σε μια ομιλία του πέρυσι τον Οκτώβριο στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που ρύθμιζε θέματα του υπουργείου Αμυνας. Είχε αναφέρει συγκεκριμένα, για το θέμα:
«Θα σας πω δε ότι ούτε και η εταιρεία που θα κάνει την αναβάθμιση των F-16 είναι δεδομένη. Εμείς κάνουμε διακρατική συμφωνία με την Αμερική. Αύριο μπορεί η Αμερική να πει ότι κρίνει ότι την αναβάθμιση των F-16, αφού είναι διακρατική συμφωνία, θα την κάνει άλλη εταιρεία ή και άλλες εταιρείες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024