Συνεχίζω και σήμερα (ο επίμονος) με βαριά, όπως πάντα στα όρια της ναυτίας, αποστροφή, την ενασχόλησή μου με το θέμα της αναβάθμισης των πολεμικών αεροσκαφών F-16, αλλά αυτή τη φορά, για να απαλλάξω των ευθυνών τον Καμμένο υπουργό Αμυνας.

Ειδικότερα επιθυμώ να τον απαλλάξω στο σοβαρό ζήτημά του γιατί πήρε τη δουλειά η γνωστή, και μη εξαιρετέα, από το παρελθόν Lockheed Martin, και όχι άλλη, παρεμφερής, εταιρεία.

Ο άνθρωπος, αγαπητοί μου, δεν ευθύνεται. Η αμερικανική κυβέρνηση του κυρίου Τραμπ είναι αυτή που έδωσε τη δουλειά στη Lockheed Martin.

Το είχε πει, σχεδόν μαντεύοντάς το, προφητικά, σε μια ομιλία του πέρυσι τον Οκτώβριο στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που ρύθμιζε θέματα του υπουργείου Αμυνας. Είχε αναφέρει συγκεκριμένα, για το θέμα:
«Θα σας πω δε ότι ούτε και η εταιρεία που θα κάνει την αναβάθμιση των F-16 είναι δεδομένη. Εμείς κάνουμε διακρατική συμφωνία με την Αμερική. Αύριο μπορεί η Αμερική να πει ότι κρίνει ότι την αναβάθμιση των F-16, αφού είναι διακρατική συμφωνία, θα την κάνει άλλη εταιρεία ή και άλλες εταιρείες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο