Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον δήμαρχο Τήνου για τον «Ρουβίκωνα»
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδωσε τα εύσημα στο δήμαρχο του νησιού και τους αστυνομικούς για τη στάση που είχαν απέναντι στα μέλη του «Ρουβίκωνα»
Τα εύσημα στο δήμαρχο της Τήνου και στους αστυνομικούς του νησιού, για τη στάση που κράτησαν απέναντι στα μέλη του Ρουβίκωνα, που πραγματοποίησαν εισβολή στο δημαρχείο, έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Συγχαρητήρια στο δήμαρχο Γ. Σιώτο και στους αστυνομικούς της Τήνου. Οι «ακτιβιστές» του Ρουβίκωνα θα δικαστούν στη Σύρο μετά από μήνυση του δημάρχου για την εισβολή τους στο δημαρχείο του» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Κε Βούτση, κ. υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είδατε πόσο εύκολο είναι, όταν υπάρχει πολιτική βούληση;» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε επίσης:
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
- Γουινέα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, οι 10 γυναίκες, εξαιτίας κατάρρευσης αυτοσχέδιου χρυσωρυχείου