Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έντονες αντιδράσεις στις ομοφοβικές δηλώσεις Κατσίκη

Έντονες αντιδράσεις στις ομοφοβικές δηλώσεις Κατσίκη

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στην Ολομέλεια, του νομοσχεδίου για τον θεσμό της υιοθεσίας και της αναδοχής

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνου Κατσίκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στην Ολομέλεια, του νομοσχεδίου για τον θεσμό της υιοθεσίας και της αναδοχής.

«Δηλώσεις που έρχονται από ένα σκοτεινό παρελθόν» χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Κατσίκη ότι είναι έγκλημα η ομοφυλοφιλία, όπως και η παιδοφιλία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Μια τέτοια ρητορική την περιμέναμε από τη Χρυσή Αυγή, αλλά ήρθε από τον κυβερνητικό σας εταίρο» είπε, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Επιπλέον, έκανε σαφές ότι η ΔΗΣΥ υπερψηφίζει την επίμαχη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, λέγοντας πως «εμείς δεν λειτουργούμε σε συνάρτηση με το αν έχετε πλειοψηφία, ή όχι, ούτε με τακτικισμούς στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

«Τέτοιες προοδευτικές αλλαγές βρίσκονται στον πυρήνα των θέσεων της Ευρωπαϊκής Σοσιαλοδημοκρατίας, που στέκεται απέναντι σε κάθε διάκριση» σημείωσε.

«Απαράδεκτα, σκοταδιστικά και εκτός κάθε λογικής» είναι όσα είπε ο Κώστας Κατσίκης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Καμία κυβέρνηση με τσίπα δεν θα δεχόταν να έχει στις τάξεις της έναν βουλευτή» τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024