Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομοφοβικό παραλήρημα από τον βουλευτή Κατσίκη

Ομοφοβικό παραλήρημα από τον βουλευτή Κατσίκη

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ταύτισε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία

Με την ομοφυλοφιλία (γενικώς) τα έβαλε αυτή τη φορά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης. Επιμένοντας ότι αυτόν δεν θα τον φιμώσεις κανείς (!), προσπάθησε να αποδομήσει τα επιχειρήματα υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ταυτίζοντας την ομοφυλοφιλία με την.. παιδεραστία και την αιμομιξία!

Το επιχείρημά του βασίστηκε στον ορισμό της αγάπης, καταλήγοντας σε έναν ανυπολόγιστο αχταρμά που κατάφερε να γίνει προσβλητικός σχεδόν για τους πάντες.  «Μιλούν πολύ για την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών.

Εγώ θα ρωτήσω είναι αμαρτία η αγάπη; Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη αλλά εξαρτάται που κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη στο χρήμα δεν είναι αμαρτία; Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής είναι ή όχι αμαρτία.

Την ίδια αγάπη θα μπορούσα να ισχυριστώ πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Όλα αυτά ξεπερνούν πράγματι την λογική μας και έχουν γίνει λογική της παράνοιας», είπε ο κύριος Κατσίκης κάνοντας ακόμη μία μεγάλη γκάφα και συνέχισε:

«Βιώνουμε την δικτατορία του διαφορετικού, εμένα όμως δε μου βάζει κανείς φίμωτρο, στηρίζω την ελευθερία του λόγου μου και την ελευθερία των ιδεών μου». Στο τέλος προσπάθησε να ενισχύσει το επιχείρημά του τεκμηριώνοντάς το… βιολογικά:

«Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν την ικανότητα να συνευρίσκονται σεξουαλικά δεν θέλουν να οδηγήσουν αυτή την ικανότητα στο να αναπαραχθούν αλλά θέλουν να υιοθετήσουν παιδί. Κατά την άποψή μου τα ομόφυλα ζευγάρια δεν δικαιούνται να γίνουν ανάδοχοι παιδιών», κατέληξε, αδιαφορώντας για τις μελέτες και έρευνες ετών της επιστημονικής κοινότητας που υποστηρίζουν το φυσιολογικό τόσο της ίδιας της ομοφυλοφιλίας, όσο και της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο βουλευτής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είχε πρόσφατα κατηγορηθεί ότι ζήτησε την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων ΕΠΟΠ που κρατούνται στην Τουρκία με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. Προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, επικαλέστηκε «fake news» και μονταζιέρα του ΣΚΑΪ.

Δυστυχώς, η σημερινή του τοποθέτηση, που θυμίζει αντίστοιχες του μητροπολίτη Αμβρόσιου, δε μοιάζει να μπορεί να μαζευτεί με τίποτα.

Διαβάστε επίσης: Αντιδράσεις βουλευτών στις δηλώσεις Κατσίκη περί ομοφυλοφιλίας

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024