Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ στον Χάρι: Ακύρωσε το γάμο όσο προλαβαίνεις

Αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ στον Χάρι: Ακύρωσε το γάμο όσο προλαβαίνεις

Όχι, δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι από αυτόν τον γάμο...

Όταν ένα μέλος της οικογένειας σου ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν πρίγκιπα και δη τον πρίγκιπα της Αγγλίας, Χάρι, η λογική λέει ότι θα πετάς στα ουράνια.

Όχι, όχι όλοι. Υπάρχει κάποιος που δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος για αυτόν τον γάμο. Μιλάμε για τον ετεροθαλή αδερφό της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας.

Αποφάσισε λοιπόν να το δείξει, στέλνοντας επιστολή στον πρίγκιπα Χάρι, με την οποία τον προειδοποιεί για την αδελφή του, ενώ τον συμβουλεύει να ακυρώσει τον γάμο όσο είναι καιρός και προλαβαίνει.

Σε ένα χειρόγραφο γράμμα, ο Τόμας επιμένει ότι η επιμένει ότι η Μέγκαν είναι μια «ρηχή και μπερδεμένη γυναίκα που θα γελοιοποιήσει τον πρίγκιπα αλλά και την βασιλική οικογένεια».

Στη συνέχεια ο Τόμας χαρακτηρίζει τον γάμο αυτό «το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων», αφού «η προσπάθειά της να υποδυθεί την πριγκίπισσα, όπως μια ηθοποιός του Χόλιγουντ κάτω από τον μέσο όρο, έχει κουράσει».

Όπως πιθανώς να έχετε φανταστεί ο Τόμας δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την αδερφή του και δεν είναι καλεσμένος στον γάμο της χρονιάς, κάτι που δεν αφήνει ασχολίαστο: «αποκορύφωμα όλων, ότι δεν καλεί την ίδια της την οικογένεια και αντ’αυτού καλεί εντελώς αγνώστους στον γάμο. Ποιος το κάνει αυτό; Εσύ και η βασιλική οικογένεια πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτόν τον ψεύτικο παραμυθένιο γάμο πριν να είναι πολύ αργά».

Το γράμμα δίνει στη δημοσιότητα το InTouch

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024