Όταν ένα μέλος της οικογένειας σου ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν πρίγκιπα και δη τον πρίγκιπα της Αγγλίας, Χάρι, η λογική λέει ότι θα πετάς στα ουράνια.

Όχι, όχι όλοι. Υπάρχει κάποιος που δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος για αυτόν τον γάμο. Μιλάμε για τον ετεροθαλή αδερφό της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας.

Αποφάσισε λοιπόν να το δείξει, στέλνοντας επιστολή στον πρίγκιπα Χάρι, με την οποία τον προειδοποιεί για την αδελφή του, ενώ τον συμβουλεύει να ακυρώσει τον γάμο όσο είναι καιρός και προλαβαίνει.

Σε ένα χειρόγραφο γράμμα, ο Τόμας επιμένει ότι η επιμένει ότι η Μέγκαν είναι μια «ρηχή και μπερδεμένη γυναίκα που θα γελοιοποιήσει τον πρίγκιπα αλλά και την βασιλική οικογένεια».

Στη συνέχεια ο Τόμας χαρακτηρίζει τον γάμο αυτό «το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων», αφού «η προσπάθειά της να υποδυθεί την πριγκίπισσα, όπως μια ηθοποιός του Χόλιγουντ κάτω από τον μέσο όρο, έχει κουράσει».

Όπως πιθανώς να έχετε φανταστεί ο Τόμας δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την αδερφή του και δεν είναι καλεσμένος στον γάμο της χρονιάς, κάτι που δεν αφήνει ασχολίαστο: «αποκορύφωμα όλων, ότι δεν καλεί την ίδια της την οικογένεια και αντ’αυτού καλεί εντελώς αγνώστους στον γάμο. Ποιος το κάνει αυτό; Εσύ και η βασιλική οικογένεια πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτόν τον ψεύτικο παραμυθένιο γάμο πριν να είναι πολύ αργά».

Το γράμμα δίνει στη δημοσιότητα το InTouch

 

Γράψτε το σχόλιο σας