Αραβικές πίτες με παστράμι
Εύκολα και γρήγορα
Spotlight
-
Οργή για τη δήλωση του Δ. Βαρτζόπουλου: «Η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση – Η γυναίκα είναι για να τίκτει
-
Σφυροκόπημα για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας από την αντιπολίτευση - Ανέβηκαν οι τόνοι με Γεωργιάδη-Πολάκη
-
Πρεμιέρα στο Ιόνιο έκανε το τουρκικό ελικοπτεροφόρο Anadolu
-
Eurovision 2024: Βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι
Υλικά (για 2-4 άτομα)
2 μεγάλες αραβικές πίτες
3 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
6 φέτες παστράμι
½ φλ. baby ρόκα, καθαρισμένη
2 αβγά, βρασμένα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
Αλείφουμε το κέντρο κάθε πίτας με μουστάρδα. Αραδιάζουμε το παστράμι σε φέτες, τη μία κάτω από την άλλη, ώστε να σχηματίζουν μια στήλη. Προσθέτουμε τη ρόκα και τις φέτες αβγού κατά μήκος της κάθε στήλης. Τυλίγουμε σε ρολό τις πίτες και με μαχαίρι τις κόβουμε στη μέση. Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις