Με Τσίπρα και Τσακαλώτο συναντάται τη Δευτέρα ο Γκουρία
Ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 14:00 ενώ νωρίτερα το πρωί θα συναντηθεί και με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο
Στην Αθήνα θα βρεθεί τη Δευτέρα 30 Απριλίου ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ), κ. Άνχελ Γκουρία.
Ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 14:00 ενώ νωρίτερα το πρωί θα συναντηθεί και με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Μετά το πέρας της συνάντησης, θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, στο πλαίσιο των οποίων ο ΓΓ του ΟΟΣΑ θα παρουσιάσει την ετήσια οικονομική έρευνα του Οργανισμού για την Ελλάδα (Economic Survey for Greece 2017).
Η συνάντηση Τσακαλώτου – ΓΚουρία θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της δεν θα γίνουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας

