Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της ΕΚ Γιώργος Κατσιαντώνης
Θα στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής εντός της ημέρας
Την ανεξαρτητοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων, αναμένεται να γνωστοποιήσει εντός της ημέρας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης, Γιώργος Κατσιαντώνης.
«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιαντώνης τόσο στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, με την οποία εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του, όσο και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.
Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσιαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks
- Φάμελλος για Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Είμαστε υπερήφανοι που καθιερώθηκε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
- Από το Hamnet στο H is for Hawk: Γυναίκες, γεράκια και η αθόρυβη ανατροπή των έμφυλων στερεοτύπων
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως
- Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της νύχτας – Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Λάκη Ραπτάκη
