Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της ΕΚ Γιώργος Κατσιαντώνης
Θα στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής εντός της ημέρας
Την ανεξαρτητοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων, αναμένεται να γνωστοποιήσει εντός της ημέρας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης, Γιώργος Κατσιαντώνης.
«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιαντώνης τόσο στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, με την οποία εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του, όσο και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.
Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσιαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
