Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρική περιπετειώδης κομψότητα δια χειρός Pininfarina

Ηλεκτρική περιπετειώδης κομψότητα δια χειρός Pininfarina

Ένα επιβλητικό όσο και κομψό πρωτότυπο SUV αναλαμβάνει να δώσει από το Πεκίνο το στίγμα του ηλεκτρικού περιπετειώδους μέλλοντος με την σφραγίδα του ιταλικού design.

O ιταλικός οίκος και προσεχώς niche αυτοκινητοβιομηχανία σύμφωνα με τα πρόσφατα σχέδια της ινδικής Mahindra όπου και ανήκει, περνά, θα έλεγε κανείς, μια περίοδο υπερδραστηριότητας καθώς εκτός από την εκπλήρωση των παραπάνω πλάνων, εξακολουθεί να παραδίδει καλοσχεδιασμένα πρωτότυπα μοντέλα.

Έτσι, εκτός από το τετράθυρο H500, ο ιταλικός οίκος αποκάλυψε υπό τους προβολείς της έκθεσης του Πεκίνου, ένα ακόμα πρωτότυπο όσο και ηλεκτροκίνητο μοντέλο το οποίο ανήκει στη δημοφιλή κατηγορία των SUV και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την κινεζική Hybrid Kinetic Group με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Το K350, όπως ονομάζεται, δείχνει να υιοθετεί την ίδια κομψή αισθητική γραμμή με το H500 προσαρμόζοντας τη βέβαια στα χαρακτηριστικά της περιπετειώδους κατηγορίας όπου ανήκει.

Πέρα ωστόσο από το τυπικό παράστημα ενός SUV, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα προστατευτικά περιμετρικά και κάτω από το αμάξωμα, τον αισθητικό τόνο στο K350 δείχνει να δίνει η coupe λογικής οροφή που σε συνδυασμό με την απουσία της μεσαίας κολώνας, του αντισυμβατικού σχεδιασμού της τρίτης και σε συνάρτηση με στοιχεία όπως τα φωτιστικά σώματα και η διχρωμία, του προσδίδουν μια ιδιαιτέρως κομψή υπόσταση.

Αντιστοίχως επιβλητικά κομψή όσο και τεχνολογικά ενσυνείδητη είναι και η εικόνα του εσωτερικού όπου κυριαρχούν τα σχεδόν αιωρούμενα καθίσματα μοναδικό σημείο επαφής των οποίων δείχνει να αποτελεί το «τούνελ μετάδοσης», δίνοντας έτσι μια διαφορετική αίσθηση που συντείνει στην ευρυχωρία.

Κυρίαρχο επίσης στοιχείο αποτελούν οι οθόνες οι οποίες καταλαμβάνουν όλη την έκταση του ταμπλό, την κεντρική κονσόλα αλλά και την προέκτασή της στο πίσω κάθισμα.

Όπως και στην περίπτωση του H500, το κινητήριο σύνολο του K350 αποτελείται από ένα σετ ηλεκτροκινητήρων οι οποίοι του εξασφαλίζουν συνδυαστική ισχύ 403 ίππων. Η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 250 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 4,7 δευτερόλεπτα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024