Ένας άνδρας άνοιξε πυρ κατά περιπολικού στην Καλλιθέα περίπου στις 01:00 την Τετάρτη. Ο δράστης, που είχε μαζί του δύο όπλα, συνελήφθη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ταγματάρχη Πλέσσα στην Καλλιθέα, όταν το πλήρωμα περιπολικού εντόπισε ένα ύποπτο ΙΧ και πλησίασε για έλεγχο.
Ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει και αφού πέταξε το ένα από τα όπλα που είχε πάνω του, με το δεύτερο πυροβόλησε κατά των αστυνομικών.
Παρά την επίθεση, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Στο σημείο έσπευσαν και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας με περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε τραυματισμός.
Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας