Μυτιλήνη: Για δολοφονική ενέργεια ακροδεξιών κατά προσφύγων μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ
Η σύλληψη και η παραδειγματική τιμωρία όσων επιτέθηκαν σε πρόσφυγες είναι το αναμενόμενο, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου
«Μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη δολοφονική ενέργεια, από συγκεκριμένες ομάδες ακροδεξιών, παρακρατικών εγκληματιών και αλήτικων στοιχείων, που καμιά σχέση δεν έχουν με το νησί και τις παραδόσεις του» χαρακτηρίζει με ανακοίνωση του, τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.
Σημειώνοντας ότι θεωρεί πως «η σύλληψη και η παραδειγματική τους τιμωρία είναι το αναμενόμενο» αφού «όλοι αυτοί οι τραμπούκοι είναι γνωστοί όχι μόνο στις τοπικές αρχές, αλλά και σε όλους μας. Η απομόνωσή τους, είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε όλοι και όλες μας».
Στη ίδια ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου υποστηρίζει πως «η χθεσινοβραδινή επίθεση των παρακρατικών τραμπούκων, εναντίων των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονταν στην πλατεία Σαπφούς δεν ήταν μια «αναμενόμενη ενέργεια» αποτέλεσμα της δυσφορίας, ή της ενόχλησης ή ακόμα, ίσως, και του θυμού, που μέρος των συμπολιτών μας αισθάνεται με την παρουσία χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών».
- Τουρκία: Επτά νεκροί και 11 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό
- «Kαταστροφική συμφωνία» η εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix για την Τζέιν Φόντα
- Τροχαίο στο Παλαιό Φάληρο: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουση με άλλο όχημα
- Μπλόκα με χιλιάδες τρακτέρ σε όλη τη χώρα – Κλιμακώνουν οι αγρότες και πιέζουν την κυβέρνηση [Live χάρτης]
- Stoiximan GBL: «Μάχη» Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο ΣΕΦ, υποδέχεται τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός
- Αυτά είναι τα 8 σημεία στην Αττική που μπαίνουν οι «έξυπνες» κάμερες ως τέλος του έτους
