Ο λαβύρινθος «Amaze» ζαλίζει και μπερδεύει
Τέσσερα δωμάτια με καθρέφτες, κρυφές πόρτες και ασπρόμαυρα μοτίβα ζαλίζουν και τρομάζουν τους επισκέπτες.
Έχετε βρεθεί ποτέ σε λαβύρινθο; Υποθέτουμε πως δε θα διαφέρει και πολύ από την εγκατάσταση «Amaze» που σχεδίασε ο Ραφαέλ Ντε Καρντένας και βρίσκεται στη Cadillac’s Lower Manhattan Gallery, σε συνεργασία με το New York Arts Publication Visionare.
Τρομακτικά δωμάτια με ασπρόμαυρες στριφογυριστές γραμμές μπερδεύουν και ζαλίζουν. Κίτρινο χρώμα σε διαδρόμους με καθρέφτες δημιουργούν ψευδαισθήσεις για την έκταση των δωματίων. Έγχρωμα παράθυρα, μυστικές πόρτες και υστερικά γέλια μαζί με τρομακτικούς ήχους και φωνές ξαφνιάζουν τους περιπλανώμενους.
Οι φωνές σε κάθε ξεχωριστό δωμάτιο συντέθηκαν από την καλλιτέχνη Σάρα Μοταμπλέμπι για να ενισχύσουν το αίσθημα της αβεβαιότητας, της έκπληξης και του τρόμου στο κάθε δωμάτιο.
- Όλα με μέτρο: Πως να απολαμβάνεις το φαγητό χωρίς να το παρακάνεις
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές την Παρασκευή
- Μυστικά, γκρίζες ζώνες και παράδοξα του μειωμένου 30% ΦΠΑ
- Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Απορρίφθηκε το αίτημα για νέα δίκη, παραμένει ανοιχτή η κατηγορία βιασμού
- Σηκώνεσαι κι ακόμα είναι σκοτάδι; Πως θα κάνεις το πρωινό ξύπνημα πιο εύκολο
- Θεαματικά λάθη ιατρικής συμβουλής από πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης



