
Η ιστορία των χρωμάτων κρέμεται σε κλωστές
Αριθμοί κρεμασμένοι σε κλωστές δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα γύρω από την ιστορία των βαφών.
Το στήσιμο μιας έκθεσης είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν συνδέεται άμεσα με το θέμα της. Μια ιδιαίτερη έκθεση στήθηκε με θέμα τα χρώματα και καθήλωσε τα βλέμματα των επισκεπτών.
Η εξέλιξη και η ιστορία των χρωμάτων ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια του Emmanuelle Moureaux και της έκθεσης του με τίτλο «1000 COLORS RECIPE». Η έκθεση αποκαλύπτει ευαίσθητες και ακριβείς συνταγές που απαιτούνται στις διαδικασίες βαφής.
17.000 κλωστοϋφαντουργικά σύμβολα κρέμονται από μια παλέτα 100 χρωμάτων. Με αφετηρία τρία βασικά χρώματα, το κυανό, τη ματζέντα και το κίτρινο έχει δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη κατασκευή στο επίκεντρο της έκθεσης. Η κάθε βαφή έχει και κάποιες τιμές που αποτελούνται από αριθμητικά στοιχεία που ξεκινούν από το 0 και φτάνουν έως το 9.
- Bαθμολογία UEFA: Δυσκολεύει η10η θέση για την Ελλάδα
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση συρμού του τραμ με βαν στον Άλιμο
- Τριάρες για Κρίσταλ Πάλας (3-0) και Σαχτάρ (3-0), βήμα πρόκρισης για Μάιντς (2-0) – Δείτε τα γκολ
- Γιορτή σήμερα 10 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Βαλένθια παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague»


