Παναρισμένο ψάρι
Μπορείτε, εναλλακτικά, να ψήσετε τα ψάρια στον φούρνο, στους 170°C, σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, ραντισμένα με λίγο ελαιόλαδο, για 15 λεπτά
Spotlight
-
Ποιο είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας; - Αυτό το τεστ το αποκαλύπτει
-
Αμφισβητεί τον Άρειο Πάγο ο Στίγκας - «Επειδή το είπε είναι θέσφατο;»
-
Πέντε συμβουλές που θα ενισχύσουν την έμφυτη νοημοσύνη του σκύλου σας
-
Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων
Yλικά (για 2-4 παιδιά)
500 γρ. γλώσσα, κομμένη σε φιλετάκια
10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο
2 αβγά
έ.π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Στεγνώνουμε τα φιλέτα του ψαριού σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατο-πιπερώνουμε.
Ετοιμάζουμε το μείγμα για το πανάρισμα, αλέθοντας στο multi τις φέτες του τοστ με τον μαϊντανό και το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με λίγο νερό.
Βουτάμε τα φιλέτα του ψαριού ένα ένα στο μπολ με τα αβγά και στη συνέχεια τα περνάμε από το μείγμα του ψωμιού.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές ώστε να ροδίσουν καλά.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις