Σάββατο 30 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια θρυλική μορφή που συγκινεί τον κόσμο του Ολυμπιακού

Μια θρυλική μορφή που συγκινεί τον κόσμο του Ολυμπιακού

Χρόνια πολλά σε μια εμβληματική μορφή του συλλόγου

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην συγκεκριμένη περίπτωση στο  twitter μπορεί να ξυπνήσει μνήμες. Να σε κάνει να νοσταλγήσεις στιγμές της νιότης. Κι αυτό ακριβώς αισθάνθηκαν πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού που είδαν σήμερα την ΠΑΕ Ολυμπιακός να εύχεται χρόνια πολλά σε δύο εμβληματικές μορφές του συλλόγου. Ο ένας είναι ο Νίκος Γιούτσος. Δεν χρειάζονται συστάσεις ούτε πολλά λόγια για έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή που τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα..

Η γενιά του υπογράφοντος όμως σίγουρα θα σταθεί στον δεύτερο παίκτη που έχει σήμερα γενέθλια. Και το όνομα αυτού, Βαγγέλης Κουσουλάκης.

Όσοι πρόλαβαν τον παλαίμαχο μέσο να φορά την ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα, τούτο μόνο έχουν να πουν. Τίμησε τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο όσο λίγοι. Πάλεψε σαν λιοντάρι σε κάθε μάχη της ομάδας του Πειραιά. Μόχθησε σε κάθε ματς και ειδικά στα ντέρμπι. Ήταν αυτός που έβγαινε πάντα μπροστά στις ομηρικές μάχες του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ήταν αυτός που έγραψε κατακόκκινες σελίδες δόξας τόσο στην Λεωφόρο όσο και στο Καραϊσκάκη. Αυτός που φρόντιζε να δίνει και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του για την φανέλα του Ολυμπιακού. Ήταν ο πρώτος που έπεφτε στην «φωτιά» για τον Ολυμπιακό.

Ένα από τα γκολ του σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, έγραψε ιστορία κι έγινε τηλεοπτικό σποτ για γνωστή σοκολάτα της δεκαετίας του 80.

Αυτοί που έζησαν το πάθος και την ορμή του Κουσουλάκη σε κάθε γήπεδο της χώρας είχαν να λένε για έναν παίκτη που έβγαζε την μαγκιά και την παλικαριά του Ολυμπιακού. Έναν παίκτη που στο πρόσωπο του ο κόσμος του Ολυμπιακού έβλεπε το ακούραστο μηχανάκι στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Έβλεπε τον κορυφαίο μαχητή, τον εργάτη, τον πολεμιστή. Ο Βαγγέλης Κουσουλάκης έχει σήμερα γενέθλια. Έκλεισε τα 64 του χρόνια και παραμένει ένας από τους παίκτες που ο κόσμος του Ολυμπιακού θυμάται με αγάπη και νοσταλγία. Γιατί πολύ απλά ήταν αυτός που έβγαζε στο γήπεδο την μαγκιά της ομάδας του λιμανιού.

Ο Βαγγέλης Κουσουλάκης ζει στην Θεσσαλονίκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Απλός, προσιτός και πάνω απ’ όλα με μεγάλη καρδιά όπως αυτή που έβαζε μπροστά τις εποχές που φόραγε την ερυθρόλευκη φανέλα. Είχαμε την τύχη να μιλήσουμε μαζί του πριν από λίγα χρόνια και μόνο μια λέξη μπορεί να περιγράψει τον μοναδικό Βαγγέλη Κουσουλάκη. Μάγκας.

Sports in

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 79-81: Απόδραση με buzzer beater του Ναν – «Αγκάλιασε» το πλεονέκτημα

Μεγάλο διπλό στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό, με buzzer beater του Ναν – Μια νίκη με την οποία «κλείδωσε» ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024